Relog Media
Relog Media
Podeli:

Perfecto i HObbit zvanično na klupi Cloud9

Cloud9 je večeras izdao saopštenje da su Ilya "Perfecto" Zalutskiy i Abay "HObbit" Khassenov uklonjeni iz prvog tima. 

Ovim je ruska ekipa koja nastupa za američku esport organizaciju spala na samo dva aktivna igrača, a to su kapiten Kirill "Boombl4" Mikhailov i Sergey "Ax1Le" Rykhtorov. Ono što je za navijače najbitnije je da je vlasnik C9 Jack Etienne izjavio da se organizacija ne povlači iz CS2 esporta, već da je u toku reorganizacija sastava koji će biti ponovo izgrađen upravo oko dva preostala igrača.

Ovako ekstremene promene u ekipi pomalo i začuđuju kada se uzme u obzir da je Cloud9 u top 10 timova sveta, ali očigledno je da američka organizacija ima veće ambicije za svoj CS2 tim.

HObbit se oprašta od ekipe u kojoj je igrao još dok su nastupali pod Gambit imenom, i čiji je član bio od prvog dana kada ih je Gambit preuzeo.

Prema nezvaničnim informacijama Perfecto je sam tražio da istupi iz prvog tima, a on je u ekipi proveo devet meseci, došavši kao veliko pojačanje iz Na'Vi.

Uz igrače, C9 se oprostio i od pomoćnog trenera Ivana "F_1N" Kochugova.

Cloud9 koji se povukao iz ESL Pro Lige će imati pauzu dugu skoro mesec dana, pre nego što će doputovati u prestonicu Srbije na BetBoom Dacha Belgrade, kada ćemo u Beogradu videti LAN debi njihovog novog tima.

Tagovi
CS2
CLOUD9
perfecto
HObbit

Kontaktirajte nas

Sviđa Vam se sve što vidite, ali morate to i da demonstrirate svom timu? Kontaktirajte nas kako bi Vam prosledili PDF prezentaciju koju možete da podelite sa Vašim kolegama.
Hotel Jugoslavija,
Bulevar Nikole Tesle 3,
Beograd, Srbija
Relog MediaRelog Media Nazad na vrh