Relog Media
Relog Media
Podeli:

Glasine - Milica se vraća u Partizan

Najpoznatiji srpski LoL igrač Aljoša "Milica" Kovandžić će ponovo obući crno-beli dres. 

Prema informacijama do kojih je došao portal Sheep Esports, Aljoša će od naredne sezone ponovo zaigrati u Esports Balkan Ligi kao deo Partizana.

Popularni igrač koji se proslavio prvo dominacijom u regionu sa ekipom KlikTech, a potom i činjenicom da je postao prvi srpski igrač koji je zaigrao u EU LCS/LEC ligi, Milica je već dugo godina u centru pažnje domaćih navijača.

Njegova bogata karijera je počela pre skoro deset godina, a nakon višestrukog osvajanja EBL-a stigao je preko Buraspora i Giantsa do Vitality, sa kojim je zaigrao u LEC-u ali bez većeg uspeha.

Nakon povratka u Giants stigao je i do Partizana pred 2022. letnju sezonu EBL-a, ali iako su ušli u takmičenje kao apsolutni favoriti nisu uspeli da dođu do titule, što je ujedno bio i prvi put da se Milica takmičio u ligi a da nije osvojio trofej.

Nakon Partizana zaigrao je za Izi Dream, a potom i za Galakticose u Turskoj. Ovu godinu je započeo bez tima, propustivši prolećnu sezonu.

Parizan je u prošloj sezoni doživeo apsolutni fijasko završivši na dnu tabele sa 1-13 učinkom, nakon čega su uputili javno izvinjenje navijačima i saopštili da će ući mnogo spremniji u narednu sezonu, što bi dolazak Milice definitivno potvrdilo.
 

Tagovi
LoL
Milica
Aljosa Kovandzic
partizan
EBL

Kontaktirajte nas

Sviđa Vam se sve što vidite, ali morate to i da demonstrirate svom timu? Kontaktirajte nas kako bi Vam prosledili PDF prezentaciju koju možete da podelite sa Vašim kolegama.
Hotel Jugoslavija,
Bulevar Nikole Tesle 3,
Beograd, Srbija
Relog MediaRelog Media Nazad na vrh