Relog Media
Relog Media
Podeli:

Gen.G je prvi LCK tim sa četiri uzastopne titule!

Gen.G je u spektakularnom finalu još jednom nadigrao aktuelne prvake sveta T1 i pobedom u odlučujućoj petoj partiji došao do četvrte LCK titule za redom, što je ujedno i prvi put da je nekom timu ovo pošlo za rukom.

Gen.G se još jednom pokazao kao nepremostiva prepreka za T1, i pored velikih promena kroz koje je aktuelni četvorostruki prvak Koreje prošao. 

Nošen na leđima velike pobede na Svetskom prvenstvu 2023, T1 je ušao u finale sa ambicijom da prekine vladavinu svojih največih rivala i nakon dugo vremena objedini titule prvaka sveta i Koreje. 

Činilo se da ćemo to i doživeti nakon što se T1 oporavio od 0-1 starta i sa dve vezane pobede došao na korak do trofeja, ali je Gen.G na kraju ipak trijumfovao.

U četvrtoj partiji Gen.G je poravnao ukupan rezultat zahvaljući odličnom izdanju koje je Canyon imao na Kha'Zixu, prekinuvši dominaciju Onera na Xin Zhaou. T1 je banovao Kha'Zixa u odlučujućoj petoj partiji, ali je to značilo da će se na topu boriti protiv Ksantea, što je bilo kobno po Fakera i ekipu.

Kiin je pružio odličnu partiju u petom gejmu, dok je Zeus bio tragičar u redovima T1 nakon što ga je Kiin dva puta sam ubio, posle čega se Ksante otrgao kontroli i dominirao partijom. Gen.G je igrao obazrivo, nisu se žurili da zbrzaju pobedu i potencijalno naprave grešku, a nakon 42 minuta taktičke  borbe su srušili nexus i ostvarili istorijski rekord u LCK-u. 

Tagovi
LoL
LCK
Gen.G
T1

Kontaktirajte nas

Sviđa Vam se sve što vidite, ali morate to i da demonstrirate svom timu? Kontaktirajte nas kako bi Vam prosledili PDF prezentaciju koju možete da podelite sa Vašim kolegama.
Hotel Jugoslavija,
Bulevar Nikole Tesle 3,
Beograd, Srbija
Relog MediaRelog Media Nazad na vrh