Relog Media
Relog Media
Podeli:

Dota 2 The International se vraća u Evropu!

Valve je u neočekivanom saopštenju objavio vest da će se Dota 2 The International 2024 održati u Kopenhagenu, što znači da će evropska publika po prvi put od 2011. godine moći uživo da gleda borbu za legendarni Aegis.

U tekstu na zvaničnom Valve blogu koji možete pročitati na ovom linku, američka gejming kompanija je otkrila prve informacije o ovogodišnjem The Internationalu.

Najbolji Dota 2 timovi sveta će se boriti u Royal Areni, istom izdanju koje će ovog meseca ugostiti zvezde CS2 esporta u prvom CS2 Majoru - PGL Copenhagen Majoru.

Ova vest dolazi kao iznenađenje, kada se uzme u obzir da je Valve prošle godine vratio TI u Sijetl, za koji se smatralo da će biti domaćin i ove godine. Podsetimo, TI je poslednji put održan u Evropi 2021. godine kada je domaćin bila Rumunija, ali tada nije bilo dozvoljeno prisustvo publike zbog epidemije korona virusa.

Iako se još uvek ne zna previše detalja o samom turniru, Valve je nagovestio da će učesnici doći sa različitih strana - od direktnih pozivnica, do otvorenih i zatvorenih kvalifikacija. Pozivnice će biti podeljene po učinku na najvećim Dota 2 turnirima koji će se održati u narednom periodu, a uskoro očekujemo više informacija oko toga da li će se Valve služiti konkretno nekim bodovanjem ili kako i koliko će tačno transparentan biti proces deljenja direktnih pozivnica za učešće na TI 2024. 


 

Tagovi
Dota 2
TI2024
The International
Valve

Kontaktirajte nas

Sviđa Vam se sve što vidite, ali morate to i da demonstrirate svom timu? Kontaktirajte nas kako bi Vam prosledili PDF prezentaciju koju možete da podelite sa Vašim kolegama.
Hotel Jugoslavija,
Bulevar Nikole Tesle 3,
Beograd, Srbija
Relog MediaRelog Media Nazad na vrh