Relog Media
Relog Media
Podeli:

Počinje druga sezona EPC Lige

U ponedeljak 25. marta počinje druga sezona regionalne eFootball Pro Champions Lige, eFootball takmičenja u kom će se 12 timova iz regiona boriti za titulu koju će braniti sastav Partizana.

Druga sezona EPC-a sa sobom donosi dosta osveženja i nove izazove u odnosu na debitantsku sezonu, a ovo se prvenstveno odnosi na inostrana pojačanja koja ćemo gledati u takmičenju. Crno-beli bez sumnje ulaze kao favoriti i neće biti preveliko iznenađenje ako na kraju odbrane titulu, ali evidentno je da je pred njima ovoga puta još veći izazov i da će morati da pruže svoj maksimum pogotovo u završnici šampionata, ukoliko žele da ostanu na tronu.

Predvođen zvezdama srpskog esporta kao što su Marko "Roksa22" Roksić, Bojan "Boki_todor" Todorović i Stefan "Kepa_PFC" Slavković, Parizan poseduje ogromno iskustvo i talenat, što su samo neki od razloga zašto retko ko može da im parira na terenu. Ovoga puta oni će biti pojačani za inostrano pojačanje u vidu Adriana "Luxway_Urma7" Urme koji će svojim iskustvom zasigurno pomoći crno-belima u nastojanju da i dalje budu korak ispred konkurencije.

Među glavnim izazivačima će biti ESD Budućnost iz Podgorice, tim koji je dominirao prvim delom prošle sezone, a na kraju ih je upravo Partizan zaustavio u polufinalu koje su navijači zvali i finale pre finala, što samo potvrđuje kvalitet ovog tima. Njih će ponovo predvoditi MVP lige Bojan "Prekomoracki__88" Tatar, uz pojačanja iz Austrije i Turske u vidu igrača Semih "Sem___1907" Ozturk i Adra "Arda__R10" Yildiz.

Sa strancima se pojačala i Crvena zvezda koja sa ogromnim ambicijama ulazi u novu sezonu. Kao najzvučnije ime nove ekipe se izdvaja španac Miguel "fcb_epro_23" Mestre koji je najpoznatiji po igranju u eFootball Pro Ligi za Bajern iz Minhena, gde mu je jedno vreme saigrač bio i Mucahit "Mucahit21" Sevimli, takođe nov prvotimac Zvezde. 

Veliku pažnju pred novu sezonu je na sebe skrenuo i Voždovac Esports, u kom će igrati dvoje finalista prošle sezone takmičenja, Nikola "Football_hunter4" Aleksić i Marko "Drinjo90" Drinjaković. Njima se pridružio veteran eFootball esporta Yos "Indominator_94" Sonneveld koji iza sebe ima ogromno iskustvo takmičenja na najvišem mogućem nivou.

Od srpskih timova tu su još i RFK Grafičar Esports i Radički Esports. Sloveniju će predstavljati Maribor Esports, dok će Makedonija ovoga puta imati dva predstavnika, pored već dobro poznatog Pelister Esportsa tu će biti i FC Rabotnički Esports.

Tu su još i timovi iz Hrvatske - NK Istra 1961 Esports, NK Hrvatski Dragovoljac i Lokomotiva Zagreb. 

Već na startu lige očekuje nas nekoliko izuzetno uzbudljivih duela, a u direktnom prenosu gledaćemo:

20:00 Crvena zvezda Esports - Maribor Esports
20:30 ESD Budućnost - NK Hrvatski Dragovoljac
21:00 Partizan Esports - Rabotnički Esports

U preostalim mečevima prvog kola sastaju se NK Istra i Pelister, NK Lokomotiva i RFK Gragičar, kao i Voždovac i Radnički. 

Tagovi
EPC liga
eFootball
Crvena zvezda
partizan
Vozdovac
Buducnost

Kontaktirajte nas

Sviđa Vam se sve što vidite, ali morate to i da demonstrirate svom timu? Kontaktirajte nas kako bi Vam prosledili PDF prezentaciju koju možete da podelite sa Vašim kolegama.
Hotel Jugoslavija,
Bulevar Nikole Tesle 3,
Beograd, Srbija
Relog MediaRelog Media Nazad na vrh