Relog Media
Relog Media
Podeli:

Šampion startovao remijem, petarda Grafičara

Odigrano je prvo kolo eFootball EPC Lige, a u njemu smo gledali ukupno šest mečeva, u kojima su se najviše istakle ekipe Grafičara, Voždovca i Crvene zvezde, dok je aktuelni prvak Partizan imao nešto slabiji start nego što se od njega očekivalo.

Na startu prenosa gledali smo okršaj Crvene zvezde i Maribora, koji se završio rezultatom 3-0 u korist crveno-belih. U prvom poluvremenu u kom je Maribor bio konkretniji nismo videli golove, ali već na samom startu drugog poluvremena Zvezda postiže prelep go koji je usledio nakon asistencije iz slobodnog udarca. 

Slobodan udarac je izveo Španac Miguel Mestre, veliko pojačanje crveno-belih i jedno od najzvučnijih imena u ligi, a Stefan Tanasković zabija gol protivniku za 1-0 prednost svog tima.

Mestre je u 73. minutu i sam postigao pogodak, svoj prvenac u ligi, a u 90. minutu svojom drugom asistencijom pomaže i Mucahitu Sevimliju da se upiše u listu strelaca za konačnih 3-0 i odličan start Crvene zvezde u novom šampionatu.

U drugom meču smo gledali Budućnost protiv ekipe NK Hrvatski Dragovoljac. Budućnost je sa velikim apetitima ušla u novu sezonu, nakon što je prethodne stigla do polufinala, ali je uspeh izostao. 

Ponovo smo gledali prvo poluvreme bez golova, da bi u nastavku videli čak pet komada. Budućnost je povela u 50. minutu, ali je Dragovoljac izjednačio samo dva minuta kasnije. U 62. minutu Dragovoljac uspeva da preokrene rezultat i povede 2-1, ali Budućnost nije htela da prepusti bodove i dolaze do izjednačenja u 82. minutu. 

I dok su navijači Budućnosti očekivali da je možda pred nama još jedan preokret, ali nažalost po njih samo dva minuta kasnije Budućnost pravi grešku u odbrani i Dragovoljac dolazi do svog trećeg gola koji im ujedno i donosi 3-2 pobedu na kraju meča u svom debitantskom meču u takmičenju. 

U poslednjem prenosu prvog kola makedonski Rabotnički je uspeo da odoli aktuelnom šampionu lige Partizanu u meču koji se završio bez golova. Partizan je slabije otvorio novu takmičarsku sezonu, ali tako nešto smo videli i u prvoj sezoni, pa su vremenom sve bolje igrali i došli do titule, zbog čega navijači ne trebaju da budu previše zabrinuti.

U mečevima van prenosa izdvaja se najubedljivija pobeda prvog kola, 5-0 trijumf Grafičara protiv NK Lokomotive. Tri boda je upisao i odlični Voždovac koji je sa 4-0 pobednio Radnički Esports, a NK Istra i Pelister Esports su pobedili bodove odigravši 2-2.

Ovakav epilog mečeva je sjajna uvertira za drugo kolo u kom se kao veliki derbi izdvaja meč Crvena Zvezda - Voždovac, kada ćemo videti ko je od ova dva tima makar za sada konkretniji pretedent na sam vrh tabele. Partizan će imati priliku da upiše prve bodove protiv Lokomotive, dok će NK Dragovoljac probati da iznenadi i zauzda raspucani Grafičar. 

Mečevi drugog kola:

Crvena zvezda - Voždovac
Partizan - NK Lokomotiva
Maribor - Budućnost
NK Hrvatski Dragovoljac - RFK Grafičar
NK Istra - Rabotnički
Pelister - Radnički

Tagovi
eFootball
Zvezda
partizan
Vozdovac
Buducnost

Kontaktirajte nas

Sviđa Vam se sve što vidite, ali morate to i da demonstrirate svom timu? Kontaktirajte nas kako bi Vam prosledili PDF prezentaciju koju možete da podelite sa Vašim kolegama.
Hotel Jugoslavija,
Bulevar Nikole Tesle 3,
Beograd, Srbija
Relog MediaRelog Media Nazad na vrh