Relog Media
Relog Media
Podeli:

Team Falcons osvojili Dota 2 DreamLeague S22

I dok se u CS2 esportu ne snalaze najbolje, Team Falcons dominiraju Dota 2 esportom od kako su krajem prošle godine stupili na scenu. Oni su bez izgubljenog meča osvojili drugi uzastopni veliki turnir, pobedivši BetBoom 3-0 u velikom finalu 22. sezone DreamLeague takmičenja.

Mesec dana nakon što su podigli trofej na BetBoom Dacha Dubai 2024 turniru, Team Falcons ponovo dolaze do glavnog plena i potvrđuju da su trenutno bez konkurencije u Dota 2 esportu.

Nakon poprilično čudnovate prve grupne faze u kojoj su ostvarili čak pet nerešnih rezultata u sedam mečeva, uz dve pobede, Falconsi su pregazili konkurenciju u drugoj grupnoj fazi gde su ostvarili maksimalni učinak u sedam kola i uz 7-0 skor zauzeli ubedljivo prvo mesto pred plejof završnicu.

U plejofu su odigrali dva meča protiv ekipe BetBoom, a u finalu pobedničkog baraža slavili su 2-1, pre nego što je usledio revanš u velikom finalu. BetBoom je prethodno pobedio Xtreme Gaming 2-0, koji je u prvoj rundi donjeg baraža savladao aktuelne TI šampione Team Spirit 2-1.

Falconsi su uzeli 3-0 pobedu u finalu za nešto manje od tri sata igre. BetBoom je pružio zaista sjajan otpor, pogotovo u drugoj i trećoj partiji, ali na kraju nisu mogli ni do jedne utešne pobede. 

Team Falcons su za prvo mesto dobili 300.000 dolara, što znači da su u roku od mesec dana zaradili ukupno 700.000 dolara od nagradnih fondova dva turnira.

Tagovi
Dota 2
DreamLeague S22
Team Falcons
BetBoom

Kontaktirajte nas

Sviđa Vam se sve što vidite, ali morate to i da demonstrirate svom timu? Kontaktirajte nas kako bi Vam prosledili PDF prezentaciju koju možete da podelite sa Vašim kolegama.
Hotel Jugoslavija,
Bulevar Nikole Tesle 3,
Beograd, Srbija
Relog MediaRelog Media Nazad na vrh