Relog Media
Relog Media
Podeli:

U ponedeljak gledamo večiti derbi u EPC Ligi

Aktuelni šampion Partizan, i trenutni lider na tabeli Crvena zvezda će odigrati veliki derbi eFootball ProChampions Lige u ponedeljak 22. aprila. 

Nakon četiri odigrana kola EPC-a, Crvena zvezda se osamila na vrhu tabele sa tri pobede i jednim nerešenim rezultatom. U stopu ih prate Voždovac i Pelister Bitola sa dva boda manje, što znači da ukoliko bi crveno-beli izgubili derbi, potencijalno bi ostali i bez prvog mesta na tabeli.

Sa druge strane Partizan prolazi kroz veliku rezultatsku krizu koja se nije očekivala od tima koji je osvojio prvu sezonu takmičenja. Partizan je ostvario samo jednu pobedu u dosadašnjem toku šampionata, a crvene lampice su se definitivno upalile nakon poraza u prošlom kolu protiv Pelister Bitola.

Drugi vezani poraz za Partizan bi ih dodatno gurnuo dublje u donji deo tabele, čime bi potencijalno ugrozili i plasman u plejof. Ukoliko Partizan trijumfuje u ponedeljak, ne samo da će direktno otkinuti bodove jednom od najvećih rivala u drugoj sezoni, već će se vratiti u borbu i za sam vrh tabele u nastavku sezonu.

Ulog je očekivano ogroman za oba tima, a nerešen rezultat nikom ne bi odgovarao, tako da će i Zvezda i Partizan jurišati na pobedu. Zvezda ulazi kao favorit u meč, pogotovo kada uzmemo u obzir da je Partizan za sada postigao go na samo jednom od četiri odigrana meča, što je nešto što niko nije očekivao od ekipe ovakvog renomea.

EPC večiti derbi dolazi između dva derbija u fudbalu, današnjeg u okviru Prve lige Srbije, i derbija u kupu koji će se igrati u sredu 24. aprila.

Meč je na programu od 20:30 uz direktan prenos na Arena Esport Jutjub i TV kanalu.

Tagovi
EPC
veciti derbi
Zvezda
partizan

Kontaktirajte nas

Sviđa Vam se sve što vidite, ali morate to i da demonstrirate svom timu? Kontaktirajte nas kako bi Vam prosledili PDF prezentaciju koju možete da podelite sa Vašim kolegama.
Hotel Jugoslavija,
Bulevar Nikole Tesle 3,
Beograd, Srbija
Relog MediaRelog Media Nazad na vrh