Relog Media
Relog Media
Podeli:

Utakmice bez golova obeležile treće kolo EPC Lige

I dok su Zvezda i Maribor napunili mreže protivnika van prenosa, sva tri meča koja smo gledali u direktnom prenosu uključujući i derbi Partizan - Voždovac su završeni bez golova, što je nešto što smo imali prilike po prvi put da vidimo u takmičenju. 

Nakon tri odigrana kola u ligi više nema ekipa sa maksimalnim učinkom, a priliku da se zadrži na vrhu tabele nije iskoristio NK Hrvatski Dragovoljac koji je odigrao prvi od tri 0-0 duela koji smo gledali protiv Lokomotive Zagreb, koja je ovim putem ujedno upisala i svoje prve bodove u ligi, odvojivši se od poslednjeg mesta na kom je ostao usamljen Radnički.

U drugom prenosu gledali smo okršaj timova sa sredine tabele u kom su Grafičar i Pelister podelili bodove, a onda je usledio meč koji su navijači sa nestrpljenjem iščekivali, sudar aktuelnih prvaka lige i jednog od glavnih izazivača u novoj sezoni, Partizana i Voždovca. 

Iako rezultat možda to ne pokazuje, gledali smo dinamičan meč u kome su obe ekipe pokazale zašto su favoriti lige. Viđali smo u prvom poluvremenu prilike na obe strane, i po jednu stativu na obe strane u završnici prvih 45 minuta igre, ali su golovi izostali. Imao je Partizan odlične prilike i u nastavku igre, ali nisu uspeli da zatresu mrežu protivnika i morali su da se zadovolje podelom bodova, što je kada se sve sabere i najrealniji ishod meča.

Najubedljiviju pobedu u trećem kolu je upisala Crvena zvezda koja je sa 5-1 savladala NK Istru, što im je donelo prvo mesto na tabeli, zbog bolje gol razlike u odnosu na NK Hrvatski Dragovoljac koji uz crveno-bele jedini ima sedam bodova. 

Odmah iza njih se nalaze Voždovac, Partizan i Pelister, a već u narednom kolu crno-bele očekuje još jedan težak meč protiv Pelistera, dok će Zvezda u direktnom prenosu igrati protiv Budućnosti.

Ubedljiv je bio i Maribor protiv Rabotničkog koji je sa 4-1 došao do svoje prve pobede u novoj sezoni, a po prvi put je slavila i Budućnost koja je pobedila Radnički rezultatom 2-0.

U četvrtom kolu se sastaju:

20:00 Radnički Esports - RFK Grafičar (direktan prenos)
20:00 NK Lokomotiva - Maribor Esports
20:30 NK Istra - NK Hrvatski
(direktan prenos)
20:30 Partizan Esports - Pelister Esports
21:00 ESD Budućnost - Crvena zvezda Esports
(direktan prenos)
21:00 Voždovac Esports - FC Rabotnički

Tagovi
EPC
eFootball
partizan
Zvezda
Vozdovac
Buducnost

Kontaktirajte nas

Sviđa Vam se sve što vidite, ali morate to i da demonstrirate svom timu? Kontaktirajte nas kako bi Vam prosledili PDF prezentaciju koju možete da podelite sa Vašim kolegama.
Hotel Jugoslavija,
Bulevar Nikole Tesle 3,
Beograd, Srbija
Relog MediaRelog Media Nazad na vrh