Relog Media
Relog Media
Podeli:

Nakon TheMongolz i M80 savladao G2 Esports

G2 Esports se našao u situaciji da će u nastavku ESL Pro Lige morati da se bore za opstanak, nakon što ih je M80 pobedio posle maratonske treće odlučujuće mape rezultatom 22-19.

Kriza u igri G2 se nastavlja. Oni su se namučili protiv TYLOO na startu turnira, da bi potom juče izgubili od ekipe TheMongolz u borbi za prolaz u plejof. 

U narednoj fazi baraža dočekali su 42. tim sveta, američki M80, od koga se nije mnogo očekivalo u ovom meču. 

Duel je započeo na mapi Ancient koju je odabrao M80, a već na startu prve mape smo videli veliko iznenađenje i ubedljivu 13-2 pobedu za M80. Zvezda G2 Ilya "m0NESY" Osipov je imao posebno loš dan, a na mapi Ancient je imao samo šest fragova, a kao što su se navijači i plašili G2 jednostavno nema trenutno tu snagu da mogu da pobeđuju kada je m0NESY odsutan.

Odgovorio je G2 na svom piku Infernu gde su se namučili i tek nakon dva seta produžetaka došli do 19-16 pobede za poravnanje ukupnog rezultata.

Vertigo je odlučio pobednika, a na njemu su ekipe otišle korak dalje i odigrali tri produžetka. M80 je imao dvocifren broj meč poena, ali su se mučili da privedu mapu kraju, da bi na kraju trećeg produžetka dva puta slavili u 3 na 5 situacijama i konačno slomili G2 u čijim redovima su posebno podbacili m0NESY i Nikola "NiKo" Kovač.

Zbog promena u sistemu ESL Pro Lige G2 još uvek nije ispao, i igraće takozvani gubitnički baraž protiv Falconsa. 
 

Tagovi
CS2
ESL PRO LIGA
G2
M80

Kontaktirajte nas

Sviđa Vam se sve što vidite, ali morate to i da demonstrirate svom timu? Kontaktirajte nas kako bi Vam prosledili PDF prezentaciju koju možete da podelite sa Vašim kolegama.
Hotel Jugoslavija,
Bulevar Nikole Tesle 3,
Beograd, Srbija
Relog MediaRelog Media Nazad na vrh